Home » Zwembadstofzuiger merken » Bestway zwembad stofzuiger

Bestway zwembad stofzuiger

Op zoek naar een zwembad stofzuiger of zwembad robot? In deze gids vertellen we jou alles wat je moet weten en wat de beste Bestway zwembad stofzuiger voor jou is.

Bestway zwembad stofzuiger

Bestway verkoopt haar zwembadreinigingsapparatuur onder de naam Bestway Flowclear. Deze productlijn bevat een aantal verschillende soorten zwembad stofzuigers en zwembad robots. Benieuwd welke Bestway zwembad stofzuiger geschikt is voor jouw zwembad? Lees het allemaal in deze gids!

Verschillende soorten Bestway zwembad stofzuiger

Bestway Flowclear heeft verschillende soorten zwembad stofzuigers en robots in haar assortiment. De producten worden op veel sites verkocht zoals bijvoorbeeld de Blokker, Bol.com, Heuts.nl en nog een flink aantal winkels. Bestway heeft hydraulische, elektrische en robot stofzuigers in het assortiment waarover ik je in deze gids meer ga vertellen zodat jij weet welke stofzuiger geschikt is voor jouw zwembad.

Handmatige Bestway zwembad stofzuigers

Een handmatige zwembadstofzuiger werkt vaak met de tuinslang of op de filterpomp en moet je met de hand bedienen. Bestway heeft in het assortiment drie handmatige zwembad stofzuigers. Twee die geschikt zijn voor zwembaden met een maximale diameter van 4.5 m waarvan de iets duurdere variant een langere slang heeft en één die geschikt is voor zwembaden met een diameter van 5,0 m. Deze stofzuiger kan ook wanden stofzuigen (behalve stalen wanden).

Hydraulische Bestway zwembad reiniger

De hydraulische Bestway zwembad stofzuiger is een stofzuiger die je aansluit op de filterpomp van het zwembad en vervolgens zelf een weg zoekt over de bodem van je zwembad. Je hebt dus geen stroompunt nodig of iets dergelijks. Bestway heeft 1 hydraulisch model in het assortiment welke geschikt is voor kleinere zwembaden.

Elektrische Bestway zwembad stofzuiger

In het bestway zwembad stofzuiger assortiment zit één elektrische stofzuiger. Elektrische stofzuigers werken op accu of batterij en dit model heeft een oplaadbare accu. Bij volledig opladen kun je deze stofzuiger 40 minuten achtereenvolgend gebruiken in zwembaden die maximaal een diameter hebben van 6,0 m.

Bestway zwembad robot

Bestway heeft in het assortiment wel drie verschillende soorten robotstofzuigers. Robotstofzuigers bewegen zich automatisch over de vloer van het zwembad en een aantal klimmen ook tegen de wand op. Sommige robot stofzuigers scannen het zwembad en rijden vervolgens de snelste route door het zwembad.

Veelgestelde vragen over Bestway zwembad stofzuigers

Wat is de beste Bestway zwembad stofzuiger?

Dit is volledig afhankelijk van het zwembad wat je in bezit hebt. Afmeting en materiaal spelen vaak een rol bij de juiste keuze voor een zwembad stofzuiger. Laat je dus altijd goed adviseren bij de aanschaf van een zwembad stofzuiger. In onze gidsen kun je een hoop informatie vinden over verschillende types zwembad stofzuiger.

Wat voor soort Bestway zwembadstofzuigers zijn er allemaal?

Bestway heeft handmatige, elektrische, hydraulische en robot zwembad stofzuigers. In onze gids vind je alle nodige informatie over deze stofzuigers

Waar kan ik Bestway stofzuigers kopen?

Bestway zwembad stofzuigers zijn in vele (web)winkels te koop. Denk hierbij aan Bol.com, Blokker, maar ook verschillende bouwmarkten en outdoor winkels hebben Bestway in het assortiment. Alle verkooppunten kan je vinden op de website: Bestway (bestwaycorp.nl)