Home » Zwembadstofzuiger merken » Interline zwembad stofzuiger

Interline zwembad stofzuiger

Interline is een grote speler in de zwembad markt en zij verkopen dan ook alles wat met zwembaden te maken heeft, In deze gids alles over Interline zwembad stofzuiger.

Interline zwembad stofzuiger

Interline verkoopt dus van alles wat te maken heeft met zwembaden, spa’s en sauna’s en zijn dan ook een expert op het gebied van deze producten. Naast reinigingsmiddelen, filters, pompen en andere accessoires verkopen zij ook zwembad stofzuiger en dat is precies waar deze gids over gaat. Je komt hier meer te weten over de verschillende soorten Interline zwembad stofzuiger.

Verschillende soorten Interline zwembad stofzuigers

Er zijn verschillende zwembad stofzuigers op de markt en ook Interline heeft er een aantal in het assortiment. Interline heeft naast handmatige zwembad stofzuigers, ook elektrische en zwembadrobots. In deze gids gaan we dieper in op wat de verschillen zijn en welke stofzuiger voor jou het beste is!

Handmatige Interline zwembad stofzuigers

Handmatige stofzuigers zijn ideaal voor de kleine opzet zwembaden, spa’s en vijvers. Deze werken zonder batterij of elektriciteit en zijn daarom volledig draadloos. Er zijn twee varianten van de handmatige stofzuigers. Bij de eerste variant sluit je de stofzuiger aan op het filter en door de aanzuigkracht wordt het vuil opgevangen in de filterzak van de stofzuiger. De tweede variant werkt met een tuinslang. Wanneer je deze aansluit op de stofzuiger, ontstaat er een vacuüm waarna het vuil in de filterzak terecht komt.

Elektrische Interline zwembad stofzuigers

Dit type stofzuiger werkt of met een batterij, of met een oplaadstation. Daarnaast zijn er ook nog hydraulische stofzuigers die je kunt aansluiten op de filterpomp. De hydraulische stofzuiger gaat uit zichzelf het zwembad door en is erg flexibel waardoor deze ook goed werkt bij afwijkende vormen. De hydraulische variant is geschikt voor middelgrote tot grote inbouw- en opbouwzwembaden. De oplaadbare en batterij varianten zijn meer geschikt voor kleine zwembaden en spa’s en moet je ook met de hand bedienen.

Zwembadrobots

Ook binnen de categorie zwembadrobots zijn er verschillende klassen. Zo heeft Interline een zwembadrobot voor een zwembad met zachte wanden van maximaal 1.20 m diep en 4.50 m en één voor zachte wanden van maximaal 1.20 diep en een maximale afmeting van 7.30 m bij 3,70 m. Voor harde wanden zijn er drie varianten. Een voor 1,80 m diep en 4,00 m x 8,00 m groot, een voor 2,50 diep en 10,00 m x 5,00 m groot en nog één voor grote zwembaden die ook nog eens een slim snufje heeft. Deze robot meet namelijk jouw zwembad op en programmeert het meest effectieve reinigingspatroon. De laatste twee genoemde klimmen ook tegen de wanden op.

Veelgestelde vragen over zwembad stofzuigers

Wat is de beste Interline zwembad stofzuiger?

Dit is geheel afhankelijk van het zwembad waarover je beschikt. Voor de grootste zwembaden is de Interline Dirt Devil Fusion X het beste model. Deze meet je zwembad op en programmeert zelf een reinigingspatroon.

Wat voor soort Interline zwembad stofzuigers zijn er allemaal?

Er zijn handmatige, elektrische, hydraulische en robot stofzuigers van Interline.

Waar kan ik Interline zwembad stofzuigers kopen?

Bij de website van interline-products.nl, bol.com en heuts.nl zijn artikelen van Interline te koop.