Home » Zwembadstofzuiger merken » Kokido zwembad stofzuiger

Kokido zwembad stofzuiger

Kokido is een grote speler op het gebied van zwembad apparatuur. Ze zijn marktleider op het gebied van schoonmaakapparatuur voor zwembaden. In deze gids ga ik jou vertellen welke Kokido zwembad stofzuiger voor jouw zwembad ideaal is en wat de verschillen zijn.

Kokido zwembad stofzuiger

Verschillende soorten Kokido zwembadstofzuigers

Kokido heet dus veel verschillende zwembadstofzuigers in haar assortiment die zorgen voor een goede bodemreiniging van jouw zwembad. Zo zijn er oplaadbare zwembadstofzuiger, zowel elektrisch als hydraulisch, Handmatige zwembadstofzuigers en robot stofzuigers. In deze merkengids komen deze verschillende soorten allemaal aan bod.

Kokido elektrische zwembadstofzuiger

Kokido heeft verschillende oplaadbare zwembadstofzuigers voor verschillende soorten en maten zwembad. Zo zijn er hydraulische en elektrische zwembadstofzuigers. Elektrische zwembadstofzuigers maken gebruik van een oplaadpunt, zodat je het product kan herladen, of van batterijen. Zoals gezegd zijn er verschillende modellen. Vanaf kleine zwembaden en jacuzzi’s tot aan zwembaden van 4 meter diep.

Kokido hydraulische zwembadstofzuiger

De Kokido hydraulische zwembad stofzuigers kun je aansluiten op de filterpomp en maakt dus geen gebruik van een oplaadstation of batterijen. Hierdoor is dit de meest duurzame optie voor het schoonmaken van de bodem van jouw zwembad.

Kokido handmatige zwembad en vijver stofzuiger

Met de Kokido handmatige zwembad en vijver stofzuiger kun je kleine zwembaden en vijvers schoonmaken door de tuinslang op het apparaat aan te sluiten. Dit is de goedkoopste, maar ook minst goede optie om je zwembad of vijver schoon te maken.

Kokido robot stofzuiger

Kokido robot stofzuigers zijn er in verschillende soorten en maten. De ene met ontelbare opties en de ander wat eenvoudiger. Ook bij de robotstofzuigers zijn sommigen oplaadbaar en andere op batterij.

Veelgestelde vragen over Kokido zwembadstofzuigers

Waar kan ik Kokido zwembadstofzuigers kopen?

Kokido is voornamelijk te koop via bol.com

Welke Kokido stofzuigers zijn er?

Kokido heeft handmatige stofzuigers, handstofzuigers elektrisch en hydraulisch en robotstofzuigers.

Wat is de beste Kokido stofzuiger?

Daar is geen juist antwoord op te geven. Dit ligt volledig aan wat de afmetingen en specificaties van jouw zwembad zijn.